De beste cadeaus voor je zwangere vriendin

Is jouw vriendin zwanger? Dat is natuurlijk hartstikke bijzonder! Maar een zwangerschap kan soms ook best zwaar zijn. Daarom kan het heel leuk zijn om je zwangere vriendin te verrassen met een mooi cadeau. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? In deze blog zetten we een aantal prachtige cadeaus voor je op een rijtje!

Pretecho

Een pretecho is een ontzettend bijzonder moment voor de aanstaande vader en moeder. Je krijgt namelijk je kindje te zien! Een pretecho is dus een perfect cadeau voor je zwangere vriendin. En jij kan er stiekem ook van meegenieten als aanstaande vader. En weten jullie het geslacht van jullie kindje nog niet? Dan kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een geslachtsbepaling echo bij Pretecho&zo. Dit is namelijk een heel bijzonder moment om samen te delen!

Sieraden

Ook kan het heel mooi zijn om een sieraad te geven aan je zwangere vriendin. Dit is iets wat ze altijd bij zich kan dragen en wat haar altijd herinnert aan de bijzondere periode van de zwangerschap. Met dit cadeau is succes gegarandeerd!

Zwangerschapsmassage

Een zwangerschap kan best heftig zijn. Je krijgt namelijk te maken met allerlei emoties en met lichamelijke kwaaltjes. Misschien ben je wel heel misselijk, of gewoon ontzettend moe. Bovendien verandert je lichaam heel erg, wat ook een grote indruk op je kan maken. Een zwangerschapsmassage kan ideaal zijn om daarvan bij te komen. Tijdens deze massage kun je namelijk even helemaal ontspannen en je hoofd leegmaken.

Zwangerschapskalender

Ook een zwangerschapskalender is een ontzettend leuk cadeau. Dit is een ontzettend grappige kalender waarbij je iedere week een hart onder de riem krijgt. Perfect dus voor aanstaande moeders!

Verzorgingsproducten

Met een snel groeiende buik is striae niet altijd te voorkomen. Daarom kan je je vriendin waarschijnlijk heel blij maken met een paar goede verzorgingsproducten. Ga dus eens op zoek en kies bijvoorbeeld een fijne bodylotion uit voor je vriendin!